ТРИБУНА

Минижупът на Лили Иванова остави мрежата без думи (СНИМКИ)

Изпълнение на Лили Иванова даде начало на официалната част по раздаването на отличията „Икар“. Дрехите на естрадната прима предизвикаха истински фурор, както сред публиката вчера, така и в интернет пространството днес. Изпълнителката беше в оскъден минижуп, който подчертаваше краката й, в неизменния висок ток. 

Ива Тодорова грабна две статуетки за моноспектакъла си „Приятно ми е, Ива“ – за драматургичен текст и за водеща женска роля. Представлението на театър „ЗОНГ“ „Животът е сън“, което в момента се играе в театър „Азарян“, също получи две награди. Неговият режисьор Дина Маркова взе наградата за дебют, а Боян Арсов – за главна мъжка роля. Весела Бабинова беше отличена в категорията за поддържаща женска роля за участието си в „Поп-фолк хроники: Бели птици и куршуми“ на Неда Соколовска в Малък градски театър „Зад канала“. Статуетката за мъжка поддържаща роля отиде при Йордан Ръсин за превъплъщението му в Глигор в „Нова библия“ на Иван Добчев по пиесата „Суматоха“ на Йордан Радичков в Театрална работилница „Сфумато“.

Награда за изключителен принос към българския театър получи Стефан Цанев, а отличие за за изключителен принос към музиката и културата – Лили Иванова.

„Лили си остава най голямата и най недостижимата… поклон и да е жива и здрава!“, възхищава се на примата читател на БЛИЦ, обозначил се като Ценител

„И продължава да пее – ФАКТ Великата Лили – талант“, допълва непоколебима нейна фенка.

„За Лили ще се помни и песните й ще звучат като камбани в ушите ви дори и в отвъдното“, уверена е Viki

„Хубавото е, че въпреки всичките ѝ кусури Лили ще си остане певицата, която България никога повече няма да има!!!“, уверена е друга коментаторка./blitz.bg/

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top