СВЕЖО

Потрес! Лицето на Лили се разпада?

Естрадната прима Лили Иванова, която съвестно си крие годинките и ревностно се опитва да запази по-младежки вид, неотдавна решила да коригира устни. Не ставало въпрос за силикон или хиалурон, а за перманентен грим, твърдят специалисти. Певицата, която дава по 7 бона за обувки се изръсила само 150 евро за козметичната манипулация. Легендата категорично отказвала да мине под скалпел за каквото и да било, защото се страхувала от ножа и от мисълта, че може да се деформира, вместо да подобри визията си. „Едно нещо, което съм си направила, това са веждите – те са изписани, както истинска татуировка. Очертала съм си устните и то над ръба на устата. И това е”, разказала самата певица.

Вече месеци след този случай обаче тази на пръв поглед безобидна манипулация създавала доста голям дискомфорт и проблеми на Лили Иванова, твърдят от обкръжението й. По думите им, долната й устна се е инфектирала и буквално започнала да се напуква и да кърви. Причината за тази неуспешна интервенция се оказали годините на звездата. Тъканите й вече били слаби и трудно се възстановявали след външна намеса.

Днес примата не излиза никъде заради този си проблем, провежда терапии с различни мазила с надеждата да спаси каквото може от запазената й иначе кожа и вид на лицето.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top