СВЯТ

Джъстин Бийбър: Страдам от лаймска болест

Певецът с канадски корени Джъстин Бийбър разбуни духовете в социалните мрежи с новина за здравословното си състояние. Той разкри, че е засегнат от лаймска болест и хронична мононуклеоза.

Причината 25-годишната звезда да издаде тежката диагноза – мнозина фенове го упрекват в последно време за начина, по който изглежда, приписвайки го на употребата на наркотици.

„Тези хора не са наясно, че наскоро бях диагностициран с лаймска болест и сериозна форма на хронична мононуклеоза, които засегнаха кожата, мозъчните функции, енергията и здравето ми като цяло. Последните две години бяха трудни, но с подходящото лечение, което ще помогне за справяне с тази засега нелечима болест, аз ще се завърна по-добре от всякога“, написа в Инстаграм Бийбър.

Любимецът на тийнейджърките заяви още, че здравословните му проблеми са сред темите, които ще проследи предстоящата му документална поредица. Тя ще стартира на 27 януари в платформата за видеосподеляне YouTube. Поредицата ще носи името „Джъстин Бийбър: Сезони“ и ще се разгърне в 10 епизода време. От YouTube разкриха, че поредицата ще предложи „задкулисен“ поглед към личния живот на Бийбър, в това число и непоказвани кадри от сватбата му с манекенката Хейли Болдуин и всекидневието с хората от най-близкото му обкръжение.

Феновете ще могат да проследят и размишленията на певеца върху върховете и спадовете, съпътствали израстването му пред погледа на обществото. През изминалата година в серия публикации в социалните мрежи бившата муза на Селена Гомес направи 124-те си милиона последователи съпричастни на борбата му с депресията, злоупотребата с наркотици и трудното приемане на славата. Бийбър сподели, че за възстановяването му са помогнали религията и съпругата му.

Припомняме, че Джъстин не е първата музикална звезда, покосена от лаймска болест. Неговата сънародничка Аврил Лавин изчезна за дълго време от публичното пространство заради диагнозата. Тя напусна сцената през 2014-а. „Няколко години си стоях вкъщи, болна. Бях приела смъртта и чувствах как тялото ми гасне“, разказа преди време певицата. Тя до последно не била сигурна дали иска да разкаже за битката си със заболяването в песните си. Въпреки това го направила с цел да привлече повече внимание към страдащите от него. Освен това Лавин основа и фондация в полза на изследванията върху лаймска болест, която се предава с ухапване от кърлежи.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top