СВЕЖО

Джъстин Бийбър влиза в „Приятели“ в костюм на картоф

В специалния епизод на сериала „Приятели“, който ще събере актьорите от оригиналната поредица, ще се появи и канадският поп идол Джъстин Бийбър, маскиран като… картоф, съобщи The Sun. Певецът ще получи малка роля и в нея ще цъфне в същия костюм, в какъвто Рос (персонажът на Дейвид Шуимър) се подвизаваше в серията от 8-и сезон, посветена на Хелоуин.

Бийбър признава, че е отдавнашен фен на поредицата, макар да е бил едва 10-годишен, когато първото й излъчване приключва. Източник, свързан с тв канала HBO Max, където ще излезе специалният епизод, разказва, че участието на известния певец в проекта напомняло военна операция и се държало в строга секретност. Изпълнителят пък нямал нищо против да лъсне на екрана в доста нелеп вид.

През февруари миналата година американската телевизия НВО анонсира премиерната дата на новия епизод от „Приятели“. Тогава тя бе планирана през май 2020-а. Подробности за формата на епизода не бяха съобщени. По-късно един от главните участници – актьорът Матю Пери, обяви, че заради пандемията от коронавирус снимките са отложени за пролетта на 2021 г.

Комедийният сериал „Приятели“ за живота на шестима съквартиранти е признат за един от най-успешните проекти в историята на американската телевизия в своя жанр и е удостоен с 6 награди „Еми“ и със „Златен глобус“. Първият епизод от поредицата се завърта на 22 септември 1994 г.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top