ТРИБУНА

Манолова обеща пълна ревизия на договорите по големите инвестиционни проекти

Като граждански кандидат пиша своята програма за управление с гражданите на София, но също така за мен са важни и идеите на партиите, коите ме подкрепят, защото по тяхно уверение те също идват от гражданите. Това заяви кандидатът за кмет на столицата Мая Манолова по време на срещата си с левите политически формации, предаде репортер на Novini.bg

,,Вече проведохме среща в подобен формат с десните партии, които подкрепят моята кандидатура. Програмата, която ще представя, е резултат от взаимодействието с гражданските структури и организации, но и с основни акценти, които са залегнали в програмите на партиите от левия и десния спектър.Имам воля, енергия и план как да реализирам тази промяна и мога да ви уверя, че няма да ви подведа, допълни Манолова.

Манолова бе категорична, че при победа на изборите ще промени модела на управление на столицата.

,,Без корупция и без клиентилизъм – за това е нужна подкрепата на всеки софиянец на всяка партия“, подчерта тя.

,,Безспорно г-жа Фандъкова се старае, но София по-чиста ли е? По-чист въздух ли дишаме? Имаме ли места в детските градини за нашите внуци? Ефективно ли се харчат парите? Има ли Фандъкова приятелски бизнес кръгоеве? Всички тези въпроси задават гражданите“, добави кандидатът за кмет на София.

Манолова обеща пълна ревизия на договорите по големите инвестиционни проекти, както и че ще провери какви санкции са наложени до този момент и дали те са изплатени. Бившият омбудсман обеща на гражданите също така, че ще могат да следят в реално време всички разходи, които прави общината, за да знаят столичани къде отиват парите им.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top