ТРИБУНА

Тома Биков за аферата „Ало, Банов съм“: За пръв път у нас цяла партия обслужва хора, криещи се като мишоци

БСП вчера съзнателно или не поради глупост обслужи хора, които имат други интереси в тази ситуация. За първи път цяла партия обслужва хора, които се крият като мишоци. Това заяви в ефира на bTV депутатът от ГЕРБ Тома Биков относно аферата „Ало, Банов съм“.

Депутатът даде пример и на водещия Антон Хекимян: „Ако запиша вашата оперативка, в която всеки ден предполагам, че правите най-различни шегички и закачки, мога да хвана и да кажа: „Вижте какво говори екипът на „Тази сутрин“. Там има 4 души. Очевидно се знаят кой го е записал, въпреки че този човк отрича“.

„Архитектът бил казал да се продаде за повече пари. Очевидно е, че никой не говори по този начин, когато става дума за сериозни неща. Колкото до думите „да не се съдим“ – това, което ние видяхме, е, че след това има дело. Не знам, коя е датата точно, на която е правен записът, но те какво са говорили няма значение, след като е заведено дело след това“, добави Биков.

„Вежди Рашидов не е човек, който позволява на някого от екипа му да води странична политика. Според мен екипът на министерството е реагирал адекватно. В крайна сметка аз виждам крайния резултат – съдят се за 700 хиляди. Защо не го казаха вчера на пресконференцията, а почнаха да говорят след като ние им казахме нещо“, каза още депутатът.

„Може ли Елена Йончева да не знае, че министерството е завело дело. Затвърди ни се мнението, че е една пощенска кутия. Тя е получила един запис преди няколко дни и го е пляснала пред медиите. Ние за разлика от БСП се доверяваме на органите, които си вършат работата и разследват. Вярваме, че прокуратурата действа и в едната, и в другата посока“, добави Биков.

„БСП вчера съзнателно или не поради глупост обслужи хора, които имат други интереси в тази ситуация. За първи път цяла партия обслужва хора, които се крият като мишоци“, заключи той./blitz.bg/

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top