СВЕЖО

Съперникът на Кобрата се облизва по българките: Много са секси

За първи път дойдох в страната ви, когато бях на 14 години, разказа Хюи Фюри

Британският боксьор Хюи Фюри се изказа ласкаво за България, храната и жените в страната ни в навечерието на мача с Кубрат Пулев. Победителят от двубоя в събота вечерта ще излезе за световната титла във версия IBF срещу Антъни Джошуа.

Галавечерта в „Арена Армеец“ ще бъде излъчена директно по Диема Спорт 2. Прякото предаване започва в 19:30 часа.

„Нямам търпение за големия мач. За мен е удоволствие да бъда тук. Атмосферата е страхотна. Бях посрещнат много добре в България. Имам всички оръжия за мача срещу Кубрат, ще видите в събота вечер на ринга. Вярвам, че съм най-добрият и смятам да го покажа. Ще покажа всичко, на което съм способен“, каза Фюри пред Нова телевизия.

„Бях около 14-годишен, когато дойдох за първи път в България, защото моето семейство има много близки приятели тук. Харесва ми много в страната. Обичам и да се разхождам из парка. Храната в България наистина е много добра. Харесвам вашите домати, както и българското сирене. Ям неща, които ми дават много енергия. Ям много пиле с ориз, защото все пак съм доста голямо момче“, продължи Фюри.

„По време на лагер няма жени около мен, дори съм без телефон. Оставям абсолютно всичко. Жените разсейват боксьорите, а е много важно да няма разсейване. Трудно е, но когато трябва да се концентрираш, дисциплината е най-важна, за да не се отдалечаваш от целта. Българките са много секси, така че може да видя някоя след мача, надявам се да стане“, облизва се по нашенките съперникът на Кобрата.

blitz.bg

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top