СВЕЖО

След година мълчание лъсва истината: Бербатов загубил много пари заради Кобрата?

Преди година  България беше обсебена от масова истерия, която може да бъде описана само с една дума – Кобрата!

Мачът между най-добрия български боксьор Кубрат Пулев и украинската машина Владимир Кличко беше основна тема във всеки един дом и върна емоциите на българите, създадени от родолюбива гордост, отпреди 20 години по време на Мондиала САЩ 94.

Почти нямаше авторитетна и известна българска личност, която да не покаже съпричастност по темата за мача Пулев-Кличко, като се започне от държавните ни глави, мине се през представители на шоубизнеса и икономиката и се стигне до величия в спорта.

По наша информация, букмейкърските пунктове в цяла България буквално са гърмели от залози за знаковия мач. Залагания и прогнозни резултати са дали и хора, които нямат никаква страст към захарта.

Така например, от скоро разполагаме с информация, че футболната ни звезда Митко Бербатов е участвал също в залог и е прогнозирал пълна победа за Кобрата, който щял да бие Кличко след шестия рунд.

Както се видя, тази прогноза не се сбъдна. Вследствие на това благоевградската ни звезда е загубила близо 200 хил. лева, информират ни столични букмейкъри, вдигащи завесата чак днес.

Ето това е реалната причина Бербо да бъде съкрушен от загубата на Пулев, нещо, което сам описа в своята Фейсбук страница.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top