СВЯТ

САМО В TRIBUN.BG ! ЗАБРАВЕНО ПРОРОЧЕСТВО НА НОСТРАДАМУС – МЪРТВИТЕ ВЪЗКРЪСВАТ ПРЕЗ 2020 Г. – ОТКРИВАТ ТАЙНАТА НА ЖИВОТА – ОЦЕЛЯВАМЕ НАД 200 ГОДИНИ

През 2020 година учените ще постиг­нат невероятен успех, като открият тайната на живота. Това ще помогне на хората да живеят повече от 200 години. Феноменалното предсказа­ние е направил самият Нострадамус, според когото следващата година ще бъде много интересна и динамична.

Гадателят обаче твър­ди, че не всеки човек ще може да оцелее над 200 години. Причината е, че ултравиолетова­та радиация ще поразява Земята със страшна сила и ще убива все повече хора. Въпреки това про­дължителността  на човешкия живот ще расте осезаемо. Това няма да е единстве­ното интересно нещо, което ни предстои. Нострадамус казва, че през 2015 г. умрелите ще се събудят. „Мъртвите ще възкръснат, данъците ще изчезнат. Светът поема по нов път”, твърди предвижданията си средновековният  прорицател. Следващата година, освен много военни конфликти из най-горещи точки на Земята, ще донесе и страховити обрати в световен мащаб. „Езиковите различия ще изчезнат, световната икономика ще се срине, а голямо изригване на вул­кана Везувий ще постави Италия в много тежка си­туация. Гърция и Франция също ще бъдат засегнати, но по-слабо”, предрича Нострадамус. Голямо земетресение в Америка ще причини се­риозна хуманитарна кри­за на континента. Хората ще се научат да общуват с животните, а върху раж­даемостта ще бъде нало­жен суров контрол, особе­но в най-гъсто населените държави. Ще може да се ражда само със специ­ално разрешение, иначе хората няма да могат да имат деца.

Повечето пророчества на Нострадамус са се сбъдва­ли през годините. Гадани­ята му за 2014 г. също се случиха до голяма степен. Според него през тази го­дина щели да започнат военни конфликти в различни краища на све­та и щяло да се пролее неимоверно много кръв. Изследователи на негови­те предсказания твърдят, че в тези си видения той е видял случващото се в Крим и Израел. Ностра­дамус е категоричен, че военните действия, започ­нати през тази година, ще доведат до Трета световна война. Тя щяла да трае 10 години, след което Европа нямало да бъде същата. Континентът щял да се обезлюди, а оцелелите щели да страдат от раз­лични тежки заболявания.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top