ТРИБУНА

Трафикът е интензивен за товарни автомобили на изход на някои гранични пунктове с Румъния

Трафикът е интензивен за товарни автомобили на изход на някои гранични пунктове с Румъния, съобщиха от Главната дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) – МВР, на сайта си. Информацията е към 6:00 ч. тази сутрин.

На границите с Република Северна Македония и с Турция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Интензивен е трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Видин“, „Дуранкулак“ и „Никопол“.

На границата с Гърция движението е нормално на всички гранични пунктове. През пунктовете „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Те налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване. БТА/Ирина Евгениева

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top