ТРИБУНА

12 красиви жени над 45 представиха новата колекция на Евгения Калканджиева и Надежда Неева (СНИМКИ+ВИДЕО)

Вижте календара с колекцията на Евгения Калканджиева и Надежда Неева с 12-те успели и красиви жени


12 успели и красиви жени представиха новата колекция с дрехи на Евгения Калканджиева и Надежда Неева преди броени дни в зала “Силует” в хотел “Маринела”. Същите станаха участнички и в паметен календар за 2023 година, като идеята на цялото мероприятие е да представят пред жените над 45 модерни, но и комфортни дрехи за тяхното ежедневие. Сред участничките на модния подиум и в календара изпъкват имената на Деляна Маринова – Джуджи, олимпийската шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева, любимата на всички българи певица Хилда Казасян, както и очарователната кандидат-депутатка от “Български възход” Айлин Дахилова.

Мероприятието събра на едно място много приятели и фенове на модата, като моделиерката Жени Живкова, стилистът Борислав Сапунджиев и актрисата Мария Бакалова. Участник в ревюто и календара е още и популярната психоложка Ани Владимирова, а сред публиката дрехите аплодираше лично Юлиана Дончева.

“Искаме да представим на публиката дрехи, за жени над 45 години, които да бъдат едновременно и модерни и комфортни. Жената над 45 години вече има някои неща, които трябва да прикрива, но това не трябва да бъде за сметка на естетиката”, сподели пред медията ни дизайнерката Надежда Неева.

“Бих искала това ревю и този календар да се превърнат в традиция, която да привлича все по-широка публика, тъй като българската жена го заслужава”, коментира пък Евгения Калканджиева.

КАЛЕНДАР – ВИЖТЕ ТУК

 

 

 

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top