ТРИБУНА

ВСИЧКИ ОТГОВОРИ СКОРО В НОВОТО НОВИНАРСКО ЧУДОВИЩЕ MEDIA MALL – КОРПОРАЦИЯ НА ЧЕСТТА ЗА ИСТИНСКИ НОВИНИ И ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ РАЗСЛЕДВАНИЯ!

Кой и какво продаде от Нова на сърбина Шолак?

Кой беше реалният собственик до 2021 и кой е в момента?

Защо затъналият в борчове според европейските медии Шолак дава истерично пиарски интервюта в корпоративния сайт на българския олигарх Прокопиев?

Какви финансови транзакции са реално изпълнени?

Каква информация е засекла ДАНС по въпроса и докъде е стигнала разработката и?

Въпросът е от значение за националната сигурност.

Защо Прокопиев с днешна дата управлява на аренда редакционната политика и нюзрумите на БТВ и Нова без да е инвестирал и една стотинка в тези активи? А те са най-скъпото нещо в двете телевизии, които дори не разполагат със собствен сграден фонд и техника, а ползват такива под наем.

Какво знае и мисли посолството на САЩ за това корпоративно пиратство и търговията с влияние с чужди бизнес активи с цел политическо и икономическо превземане на цяла държава?

Като получим отговор на горните въпроси ще разберем и по-простото – кой внедри всички тези мисирки обратно в тв курника преди 2-3 години. Питаме за Лора Крумова, Мира Иванова, Жени (Баджакова), Викторчо Николаев и останалите, които безсрамно тъпчат журналистическите стандарти и етика всекидневно в ефир.

Всички отговори скоро в новото новинарско чудовище Media Mall – корпорация на честта за истински новини и журналистически разследвания!

Николай Бареков

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top