ТРИБУНА

Проф. Нако Стефанов от „Справедлива България“ с инициатива за общобългарска платформа-„България – Зона на мира“

Водачът на листите в София и Бургас проф. Нако Стефанов осъществи инициатива за изготвяне на общобългарска платформа – „България – Зона на мира“. Светът навлезе в криза с глобални измерения. Решаването на социално-икономическите, здравните, технологическите, природно-климатическите и прочее проблеми, предизвикани или свързани с тази криза, изискват съвместните усилия на цялото човечество.

В същото време наблюдаваме тенденции, при които нараства военно-политическото напрежение между различни страни, в частност на Балканите и в Черноморския регион. Всичко това предполага вероятността от такова развитие на събитията, при което може да се стигне най-малко до военни действия с ниска интензивност. Всичко това означава негативни последствия с унищожителен резултат за нашата Родина, ако тя бъде въвлечена в подобна. авантюра.

В тази връзка следва да се предприеме инициатива, която да създаде условия да се изключи подобна на описаната по-горе унищожителна катастрофа за Отечеството ни. В тази връзка Ви призоваваме като се изхожда от позицията на българските национални интереси публично да започне осъществяването наОбщобългарска платф

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top