РАЗСЛЕДВАНЕ

ПОЗОР! Секретар на областна управа Враца тормози момиче с первезрни оферти!?

„Нека цялата общественост на град Враца знае, че в града ви има един доказан перверзен човек. Представя се за влиятелна фигура, парадира с имена на големи политици и такива сочени за мафиоти. Името му е Марио Милов.
Зарибява млади момичета във фейсбук. Пише им мръсни неща, кани ги на гости във Враца на негови разноски. В хотела на „Турчето“ предлага спонсторство срещу ласки. Предлага подобна работа на млади момичета. Клиентите са били все отбрани. Неща цялата общественост на град Враца да знае, че случаят е предаден на институциите, а скоро във всички групи на Враца ще публикуваме и СМС – ите на Марио Милов. “ Това е разказът на Алекс. Тя е от град Монтана. Не крие ромският си роизход и се гордее с него. Студентка е в София. Думите и са из всички групи на град Враца и за това ние решихме да ги публрикуваме. Потресени сме от това, което момичето разказва. Чакаме час по скоро реакцията на институциите. Източник на тази информация е обществената фейсбук група на град Враца – СВОБОДНА ВРАЦА 
Въпросният „первезрник“ обвинен в ужасяващи неща е бъдещият секретар на областната управа Враца. Скандално известен с прякора „Предрешения конкурс“, уволняван заради съмнения в корупция и връзки със съмнителни бизнесмени.
Преди време стана ясно, че само един кандидат е допуснат до финалната права в обявения конкурс за началник отдел „Обществени поръчки” в кметската администрация във Враца. Впоследния етап – интервю сам срещу себе си се изправя главния експерт от кметството Марио Милов /на снимката/. В началото на другата седмица той ще се
яви за решаване на тест и интервю.
Общо четирима бяха кандидатите, подали документи в обявената от общинската администрация свободна позиция за началник отдел „Общинска собственост”. Освен тесния специалист Марио Милов за поста се състезаваха Антония Кънчева, Калин Ценов и Таня Герчева. Поради липса на професионаленопит за длъжността трима от кандидатите за мястото бяха „отсвирени” от конкурса. Така за позицията остана да се състезава единствено Марио Милов който пък в последствие бил остранен зараи връзки с местната мутра Ники Турчето.
loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top