ТРИБУНА

Бойко Борисов: Ръцете на Стойчо Кацаров са омърсени

400българи загубиха живота си в последните два дни, има по 6000 заразени дневно. Трябва да се наложат спешни мерки за справяне с кризата в здравеопазването и енергетиката – незабавна оставка на Румен Радев и Стойчо Кацаров. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Перущица.

Надменността и измамничеството на Румен Радев и неговата шайка премина в паника и ужас. Заради безхаберието им вече няма друго спасение за българите, освен Божията закрила. Няма нито болнични легла, нито план за излизане от кризата, заявява Борисов в профила си във фейсбук. Закриха НОЩ, „изчегъртаха“ професор Балтов и професор Кантарджиев. Народът ще им потърси сметка за загубените човешки животи!

Предложих им обединение за справяне с COVID-кризата, в отговор те ме дадоха на прокурор. А сега се държат за ръце пред камерите!? Ръцете на Стойчо Кацаров са омърсени. С какво този провален човек държи Румен Радев, че не го отстранява от поста? Колко човешки животи струва този министър, пита Борисов.

Излъгаха безочливо, че щяло да има 33% намаление на цената на газа. Какво правят всъщност: заявиха предварително увеличение на цената с 40%, но я вдигнаха с по-малко от заявеното и го обявиха за намаление?! За индустрията това е тежка новина, за тях ще е по-скъпо. Абсолютен фарс!

Служебният кабинет се готви да изтегли още един държавен заем седмица преди изборите. Само за месец направиха 1, 8 млрд. дълг. Къде са парите?! Колко са отпуснатите пари за култура, образование, спорт, екология, вътрешни работи, армия или селско стопанство – нула лева. За какво са им тогава близо 2 млрд. лева, попита още Борисов.

Ако използвам техните думи, бих казал, че ако „крадат“ по 1, 8 млрд. на месец, това са 21 млрд. на година. Това ни чака, ако остане на власт шайката на Румен Радев.

Защо Мая Манолова изпада в истерия, че ще се броят контролните разписки от машините? Защото вече няма да могат да пипат машините. Не се нарушава машинният вот, това е проверка на резултата. Вият като ранени чакали, защото излъгаха на предишните избори.

Отново призовавам управляващите и приближените им партии да забравят за изборите, и да направим всичко възможно да спасим народа. Изборите вече нямат никакво значение при 300 починали българи за ден, коментира още Борисов.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top