ДНЕС

Цвета Кирилова се кандидатира за президент

Първи кандидат за „Дондуков” 2 се зададе на хоризонта.

Журналистът и председател на сдружение „Азбукари” Цвета Кирилова обяви, че ще се кандидатира за президент.

„Знам колко отговорно е всичко това, знам рисковете и знам, че съм под обектива на вниманието на цялата общественост. Знам накъде отивам и какво искам да постигна. От 10 години управлявам неправителствена организация, която работи в гражданския сектор. Имам опит в управлението на различни проекти в различни области ”, разказа тя пред NOVA.

Тя коментира и две предсказания – на Ванга и Севрюкова , с които бе свързана след обявяването на решението си. Те казват, че руса жена „ще оправи страната”.

Според Кирилова става дума за духовен човек, който е посветил живота си на полезни за нацията каузи.

Решението ѝ обаче не е на база тези предсказания, а идва след дългогодишна практика със сериозен екип.

„Смятам, че не е задължително президентът да бъде военен. Той може да бъде човек с различна професия и различни занимания и интереси, стига да може да бъде полезен на България и да знае какво да направи”, каза още Кирилова.

Сред най-ценните си качества тя определя възможността да консолидира хората, да създава мотивация, заедно с енергичността и идейността си.

„За тези години Румен Радев показа какво може и какво не може да прави. Той много добре влезе в ролята на разединител на обществото и това е голяма червена точка в кариерата му на президент. С какво аз бих допринесла? Аз съм млад, деен човек. Смятам, че не трябва да се подценяват нашите възможности“, каза още тя.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top