ДНЕС

Влогър, коригирал „Мандалориецът“, ще работи за сериала

Влогърът, популярен онлайн с псевдонима Shamook, е бил нает от Lucasfilm, след публикуване на дийпфейк с Люк Скайуокър. Авторът на „фалшифицирания“ клип е направил всъщност корекция на кадри от последния епизод на 2 сезон на „Мандалориецът“. Във видеото си той е редактирал крайната визия на подмладения Люк, а творбата му се радва на 2 милиона гледания в YouTube.

Работата му е привлякла вниманието и на специалистите от Lucasfilm, които отбелязват, че винаги търсят талантливи артисти. „Действително наехме онлайн персоната Shamook. Компанията ни е инвестирала в последните няколко години в машинно обучение и изкуствен интелект като начин да се произведат завладяващи визуални ефекти“, коментират от фирмата, която стои зад иновативните ефекти в галактическата сага „Междузвездни войни“.

Видеото със Скайуокър се появи онлайн на 21 декември миналата година. Неотдавна Shamook писа в описанието на последните си публикации, че е получил заветното работно място, заради което не му оставя време да произвежда ново съдържание за канала в YouTube. Влогърът обаче се надява това скоро да се промени.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top