ТРИБУНА

Иванчева проговори за разходките по време на домашния арест

Бившата кметица на столичния район „Младост” и независима кандидат-депутатка Десислава Иванчева обясни защо е била навън, докато е под домашен арест.

Тя реши да проговори, след като предишния ден бдителни столичани я изловиха на разходка и публикуваха нейни снимки във фейсбук. Подсъдимата Иванчева заяви в социалната мрежа, че е от хората, които уважавали и спазвали законите и институциите и без разрешение от съда не излизала да изхвърли кофата за боклук.

„Снимките от вчера са от ходенето ми до болница. Това излизане е с разрешението на съда, разбира се! Бих ви приложила и бележката от посещението ми във въпросното лечебно заведение, но има много лична информация за здравословното ми състояние, което не е добро. Както и друг път съм ви разказвала, здравето ми е силно влошено от нивата на хормона на стреса, които поддържам няколко години високи нива“, уточнява Иванчева.  „Ходя с градски транспорт, не мога да поддържам кола, дори горивото ми е скъпо удоволствие, тъй като очевидно не мога да работя и живеем с пенсията на майка ми. Налага се и да ходя пеша, за да сменя един транспорт с друг. Дори едно билетче отгоре гледам да спестя, като ходя пеш някакво разстояние”, обяснява още подсъдимата Иванчева.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top