ДНЕС

Карбовски отвърна на Мегз: Изглежда подценявам смешни и психиатрични проблеми

Мартин Карбовски реши да отговори на обвиненията, които Миглена Каканашева отправи срещу него. Преди малко повече от час журналистът използва своята лична Фейсбук страница, за да отвърне на дизайнерката, която твърди, че той я е изнудвал за секс.

„Направил съм повече от 600 филма. За първи път ми се случва някой, когото съм снимал да повярва, че след реализирано интервю вече работи в медийния бранш. Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същност аз явно подценявам.

Затова, по съвет на адвоката си, трябва със съжаление да заявя, че ще съдя всеки човек и медия, които разпространяват налудничави версии по мой адрес. Но пък бях уверЕн, че делата ще са лесни и скучни. У нас всеки с условна присъда може да бъде използван всякак. Други коментари няма да има.

П.П. Свободата ми да работя никога не е била зависима от това „какво ще кажат хората“, затова и никога не съм ви занимавал със себе си. Не възнамерявам да го правя тепърва“, написа водещият на предаването „Втори план“.

Блондинката обаче не подмина поста му с безразличие, вместо това веднага се включи в коментарите под него, предупреждавайки го, че тя също ще търси правата си по законен път.

„И ти си осъждан и то два пъти – така, че битката ще бъде лесна за двама ни. А колкото до делата – аз също подготвям такова – но не сама – много момичета се свързаха с мен, за да се оплачат от същото отношение. Моето ще е групово. И в комуникацията ни обсъждаме редица проекти за период от 2 месеца – дали аз си въобразявам или ти умишлено си ме манипулирал с други цели и за това ще си поговорим в съда“, гласят думите ѝ, на които Карбовски не е реагирал по какъвто и да било начин.

Припомняме, че през уикенда моделиерката сподели пост, в който твърди, че журналистът е искал да бъде интимен с нея, за да продължи да ѝ предоставя екранно време.

Публикацията на блондинката дойде след последния епизод на предаването „Втори план“, в който гост бе плеймейтката Нора Недкова. Скоро след края му, Мегз реши да разкрие на своите приятели и последователи в социалната мрежа защо според нея тя самата повече няма да бъде част от неговото шоу.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top