ТРИБУНА

Мегз нападна Карбовски, рекетирал я за секс

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз обвини журналиста Мартин Карбовски в непристойно поведение и рекет. „Карбовски ме изнудваше за секс, за да продължи да излъчва предаванията си с мен. Твърди, че Николета Лозанова, Нора Недкова, Михаела Тодорова и всички останали плеймейтки, които са му гостували са му се отплащали с д****е, за да са в ефир. Поради тази причина вече няма да видите мои предавания при него, защото аз не д***м за слава“, гласи част от изявлението, което Каканашева публикува в Инстаграм в събота вечерта.

Ден по-късно постът й бе изтрит, като дизайнерката обясни пред последователите си, че социалната мрежа е премахнала написаното от нея заради нецензурния език.

Дизайнерката не приложи доказателства към твърденията си. По всичко личи, че до откровенията й пък се е стигнало, малко след като Нора Недкова обвини Карбовски, че е излъчил без съгласието й предварително заснет материал с нея. „Видеото, излъчено днес от Карбовски, беше демо за рубрика, което трябваше да бъде гледано само от неговите продуценти,за евентуално съвместна работа по нов проект,в който ме помоли да участвам само за показно пред неговия екип….“, написа Недкова във Фейсбук, като приложи и снимка от кореспонденция с журналиста, на което той отговаря: „Просто Нора, която непрестанно се притеснява за имиджа си, пропада все повече в истерията да покаже блясък и интелект едновременно. Усмихни се, Нора, няма да те снима никой вече по сериозни теми (дори на шега). Най-много да те поканят в Пресечна точка.“ В дискусията във Фейсбук тогава се включва и Мегз, като уточнява, че има мнение относно морала на Карбовски.

Самият журналист не е коментирал публично обвиненията на Каканашева. По казуса обаче се изказа музикантът Венци Мицов. „Между другото едно време около 2 години пишех статии за сайта на Мартин Карбовски, но той, уви, никога не ми е поискал секс. Което по някакъв начин ме натъжава – очевидно не съм толкова привлекателна вече… Впрочем мнозина Да шеснайски, начело с моя любимец Вандерлей Дебелия ме хейтеха яко, че съм писал за тоя фашистки сайт. А днес гледам, че не реват изобщо, когато същия сайт им препечатва статусите“, написа той.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top