ДНЕС

Жена се поля с бензин, запали се пред съседи

Жена от град Кочериново е с тежки изгаряния и реална опасност за живота, след  като се заляла с бензин и се запалила. Лекарски екипи от Благоевград я реанимират.

41-годишната жена пламнала пред очите на съседи в района на стадиона в Кочериново. На помощ се притекли намиращите се наблизо хора, след минути дошъл и екип на пожарната служба. Пристигналата линейка от Спешна помощ в съседния град – Рила – я транспортирала до спешното отделение в областната болница в Благоевград. Според лекарите степента на изгаряне на части от тялото ѝ е 70%.

„Тежко изгаряне – и на крайниците, и на лице, и на шията. Тежко! В момента се реанимира! Прави се първична обработка и след това вече, евентуално, ще направим връзка с „Пирогов“, с клиниката по изгаряния. Ще я транспортираме с наш екип. Има реална опасност за живота ѝ. Тя е докарана от Спешна помощ – Рила. Информацията е много оскъдна. Най-вероятно опит за самоубийство, но да не бързаме да говорим“, каза хирургът д-р Нешев. Засега не са ясни причините за инцидента

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top