ДНЕС

Валери Симеонов: Божков ще бъде върнат с белезници

„Искам да поздравя всички, които участват в тази нова ера в българската политика. За пръв път държавата поведе истинска борба с олигархията. Резултатите го показват – виждате кои хора са в ареста. Всички тези олигарси и далавареджии, на които последните 30 години никой не смееше да им каже нищо, сега ще си получат заслуженото“. Това заяви в предаването „Неделята“ по Нова тв лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Той поясни, че говори за Миню Стайков, Арабаджиеви, Цветан Василев. „Моята лична борба срещу хазарта също даде резултат и Васил Божков също получи удар. Аз не вярвам този човек да се върне сам в България. Той ще бъде върнат с белезници. Този човек има 18 обвинения за подбудителство към убийства, изнасилвания, измами. Не искам да се занимавам с личността на това лице“ коментира Симеонов.

Той също попита: нали не се намираме в bTV? „Вашата телевизия (Нова) е сериозна и няма какво да коментирам този престъпник. Не съм се страхувал от него. Не си спомням, когато съм се прибирал в блока, в който живея, да съм се оглеждал дали някой няма да стреля по мен. Аз винаги правя това, което считам е правилно“, разкри Симеонов.

Той коментира и решението за създаване на държавни бензиностанции и го определи като много правилен и смел ход. С този ход може да се разбие един монопол върху пазара на горивата, смята лидерът на НФСБ. Той поясни, че от доста време цените на горивата в България са необосновано високи. „Този картел при горивата трябва да приключи. Правителството трябва да управлява в свой собствен интерес и да не се притеснява, че ще настъпи нечий интерес“, категоричен беше Симеонов.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top