РАЗСЛЕДВАНЕ

15-годишен от София е в болница след жесток побой

15-годишен от София е в болница след жесток побой, съобщи БТВ. Той е в тежко състояние и е настанено в „Пирогов“, каза бащата на пострадалия. Вследствие на ударите, момчето е с хематом на главата, счупено ухо и наранявания по ръцете.

Ситуацията се разиграла посред бял ден – около 12:30 ч. вчера. Тийнейджърът излязъл от дома си, за да отиде на олимпиада по английски език и пред входа го пресрещнали двама младежи. Те били с маски и по думите на пострадалия – на възраст между 16 г. и 19 г. Обърнали се към него с име, за да се уверят, че това е той, питайки го от кой отбор е – от ЦСКА или Левски. При отговор, от негова страна: „Това какво значение има?“, те започнали да го удрят. Момчето се втурнало да бяга, но паднало по стълби, където го пресрещнали още двама маскирани.

Пострадалият тийнейджър не си спомня дали някой го е бутнал, или той сам е паднал по стълбите. Тогава четиримата започнали да го ритат и удрят с юмруци по главата. Единият нападател е държал нож в ръката си, а другият е имал „бокс“. В това време, на близо се оказал случаен минувач, който се е намесил и нападателите са се разбягали, а той е позвънил на спешния телефон 112.

„Това е опит за убийство и аз имам подозрения кой може да го е извършил“, категоричен е бащата на пострадалото момче. Той заяви, че вече уведомил органите на реда и предстои да бъде заведено дело срещу извършителя, като посочи, че предпочита засега да запази името му в тайна. Предположението на бащата на 15-годишния младеж зад всичко това стои страст и любовна драма, свързана с момиче – бившата приятелка на сина му.

РЕДАКТОР: АТАНАСКА МАРКОВА
Actualno.com

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top