ТРИБУНА

Доган с тежка софра за внука – посрещна го с 15-минутна заря (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Ахмед Доган даде пищен прием за изписването на първородния си внук Адмир, видя единствено ПИК. На партито, състояло се в столичния ресторант „Корията“, присъстваха над 100 души. Заведението бе декорирано от агенция за украса със специална арка, която посрещаше гостите на входа.

На нея бе изписано с големи букви и името на пеленачето. Освен музикална програма, отрупани маси със скъпарски блюда и първокачествен алкохол, гостите се насладиха и на 15-минутна разкошна заря в чест на внучето на Сокола. Център на внимание на приема бяха младата майка Памела и щастливият татко Демир, които получиха стотици скъпи дарове за сина си.

Почетният председател на ДПС стана дядо на 13 декември. Снаха му Памела роди по естествен път в „Майчин дом“ и бе изписана само 4 дни след щастливото събитие. Малкият Адмир носи първата буква от името на дядо си, но не е кръстен на него по изричното настояване на политика. Синът на Сокола и приятелката му са заедно от по-малко от 1 година и станаха родители без годеж и сватба.

pik.bg

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top