СВЕЖО

Съпругата на сензацията във „ВИП Брадър“ Стоян Роянов: ЯЯ ме обожава, уникална съм

Участникът във „ВИП Брадър“ призна в къщата, че преди години е изневерил на половинката си, за което много се разкайва. Това стана причина да си измисли несъществуващата религия „Уагабунга“, с която скъса нервите на всичките си съквартиранти. Чудатият изпълнител провали няколко мисии и остави без храна, ток и вода останалите знаменитости.
„Какви мисии той е отказал и защо- това е извън моите интереси. За мен семейството е преди всичко, то е на първо място. Аз не гледам телевизия от 15 години и не следя участието му. От това, което чувам мога да кажа, че държанието му е много хубаво за един женен мъж. Гордея се с него“ , коментира пред вестника Нуша и допълва: „Изборите, които прави в къщата са си негови. В реалния живот мога да кажа, че имам уникален съпруг във всяко едно отношение. За по-добър не бих могла да си мечтая!“

Подобно на половинката си, Нуша е доста интересна и всестранно развита личност. Творчеството й е ориентирано предимно към деца. Тя е илюстратор, писател, графичен дизайнер, издател, учител по рисуване, мечтател, инициатор на конкурс за авторски детски приказки. Шест години живее в САЩ, а понастоящем – заедно със Стоян и дъщеря им Виктория пребивават във Варна. Тийнейджърката е много близка с родителите си. Споделя, че в тяхното семейство нито спорят, нито се карат. Вики се дразни единствено, когато татко й се разсея, докато се опитва да му каже нещо важно, но допълва, че това си е негов проблем.
„Със Стоян сме женени вече 18 години и искаме още много години да имаме пред нас. Той е уникален не само като съпруг, но и като баща. Мога да кажа, че и аз съм уникална – нещо което той обожава. Ние сме си и по-различни в живота, затова се подкрепяме, обичаме и се разбираме. Вдъхновяваме се един друг, за да вървим напред и да правим това, за което сме тук“, споделя още Нуша Роянова.

skafeto.com

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top