Без категория

Българин почина в самолета на връщане от Египет

Българин почина на борда на самолет, пътувал от Египет към България. Пътуването било организирано от туристическа фирма, а някои от пътниците са на мнение, че причината е хранително натравяне в хотела в Хургада, където той е прекарал почивката си. Информацията бе потвърдена и от МвнР.

На 17 ноември група българи заминават на организирана от български туроператор екскурзия в Египет. До 23 ноември нощували в известния курорт Хургада, на другия ден пристигнали в Кайро. Според Алекс Александрова групата била настанена в ужасни условия през по-голямата част от почивката им, наложило се да се хранят навън и да заплащат допълнително да им се почистват стаите. Едва в Кайро условията се променили.

Когато всички се преместили в хотела в Кайро на един от възрастните пътници му прилошало, а лекарите му казали, че има хранително натравяне от храната от предишния хотел. Мъжът бил стабилизиран от лекарите и качен на борда на самолета с инвалидна количка, чартър на българска компания от египетската столица до София. Във въздуха мъжът се почувствал зле и преди да кацнат на летището починал.

Според непотвърдена информация българинът е пътувал с част от близките си – сина му и снахата му.

 

/монитор

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top