Без категория

Симеонов изненада всички с признанието си за това имал ли е интимни отношения с новата вицепремиерка Николова

Често в отношенията между двата пола винаги трябва да има някаква химия. Е, при нас няма, категоричен бе той

Новият стар депутат Валери Симеонов обясни защо е предложил началничката на кабинета си за наследник на вицепремиерския пост и дали е имал отношения с нея.

Вчера Марияна Николова бе избрана за заместник министър-председател, а днес Симеонов отново стана народен представител.

„Тя е много добър професионалист. В случая според мен е много добре, че не е политик, тъй като трудно ще я провокирате с политически въпроси. Тя е човек, който е встрани от политиката и мисля, че това е добре за държавата”, каза днес Валери Симеонов.

Във връзка със слуховете за интимни отношения между тях, лидерът на НФСБ коментира: „Лични отношения нямам с тази жена. Никога съм нямал, нямал съм и помисъл. Защото, знаете, много често в отношенията между двата пола винаги трябва да има някаква химия. Е, няма!”.

След въпрос дали вицепремиерският пост не е политически, Валери Симеонов каза, че според коалиционното споразумение всяка партия си решава кого да предложи.

„Ако искаме, ще предложим политическо лице. Ако решим, ще си предложим администратор, както е в случая. Професионалист! Така решихме, това направихме”, заяви още лидерът на НФСБ, цитиран от Флагман.бг.

По думите му нямало правило вицепремиерът да е политик. Това било място за вършене на работа.

„Марияна Николова е изключително добре подготвен администратор и професионалист. Това е човекът, който е в основата на реализацията на всички, бих казал, успехи и действия, които са предприети от моя кабинет, защото тя е юристка и тя подготвяше абсолютно всяко решение било на Министерски съвет, било като законопроект, било като наредби. Нямате идея в колко възлови и тежки проблеми за държавата е участвал кабинетът на вицепремиера – в случая моя кабинет. Включително и за чистотата на въздуха, промените на наредбата за твърдите горива, примерно; всички, свързани с екологията тежки проблеми, които за съжаление все още не са решени, Пирин, Витоша и т.н. и т.н. Всички тези въпроси са минавали през Марияна Николова. Нормално е и няма нищо по-естествено от това, за да продължи работата на този кабинет не като някаква политическа институция, както внушават хората, а като реално действащ механизъм, най-нормално беше Марияна да продължи работата, защото има много неща, които сме започнали, но не са завършени”, коментира още Валери Симеонов.

Той призова медиите: „Дайте й малко време!” – нещо, за което призова и самата Николова.

Симеонов заяви и че не знае защо Волен Сидеров не я подкрепил.

Лидерът на НФСБ смята, че вицепремиерският пост не е излишен, защото ставало въпрос за координиране на шест министерства и 11 агенции.

Blitz.bg

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top