СВЕЖО

СЕНЗАЦИОНЕН СКАНДАЛ! Графа крал свой хит?

В музикалните среди се говори, че предстои избухването на скандала на годината. Тоталният летен хит, който подлуби България преди две години  на Влади Ампов – Графа „Дим да ме няма” може да се окаже пълен плагиат на песен на американски рапър. Антифенове на изпълнителя го обвиняват в грозна кражба. Форумци коментират, че т.нар. авторскто парче изключително много прилича на неизвестна американска песен, което спомогнало на Графа да подлъже всички.

За момента обаче никой не е опровергал или потвърдил подобни твърдения за неуспоримия хит, който заема първите места в повечето музикални класации по радиа и телевизии.

Оказва се, че не само чалгата краде песни, но там някак меломаните са свикнали с това. Нека припомним само, че досега под обстрела на критиците, поради същата причина са попадали също и Миро („Ангел си ти“ болезнено напомня на Lost на Roger Sanchez), Поли Генова („One Lifetime Is Not Enought“ звучи като парчето на Георги Христов „Сега разбрах“, на което Филип Киркоров е направил по-късно ремикс със заглавие „Жестокая любовь“), а да не забравяме и група Каффе (песента им „Lorein“ беше своебразен микс от поне 3-4 песни). Всички тези изпълнители имаха наглостта да представят парчетата си на конкурса „Евровизия”!

Поне хитът на Графа няма претенции за награди, а само да забавляваше хората в летните жеги, шегуват се негови почитатели.

 

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top