ТРИБУНА

Българи тъпанари!

И какво стана сега- югозападните българи, преформатирани на македонци чрез политически инжинеринг, излязоха по-читавата част от разбитата българска нация. Провалиха референдума за евроаталнтическата ориентация на Македония с мижавата активност от 36 процента. Бойкотът победи. Тези 91 процента ЗА от гласувалите са главно от албанското малцинство. Т. нар. македонци се проявяват като по-рационални, по-борбени и с по-сериозно национално самосъзнание въпреки че са ГМО- нация /което всъщност е удивителното/!.
Повечето македонци си дават сметка, че ЕС и НАТО за тях означават дуалистична държава с два езика и стъпка към края на сегашната им държавна структура. Американска окупация, гейбракове, прочие ценности и главното, разбира се, фронтова линия за война с Русия.
Естествено, че проваленият референдум ще бъде лансиран като успешен. Това е механизмът на евроинтеграцията- ако не си съгласен, те правят съгласен без да те питат повече. Нали така възникна Лисабонският договор, чрез който се завладява европейското пространство. Проваля се опитът за евроконституция през 2001 г., който да регламентира общността, и хоп, прави се Лисабонски договор години по-късно, който не пита нациите за нищо, налага чуждата си воля и толкоз…
Нас така ни приеха в ЕС и НАТО- без референдуми, без информиран избор, чрез обикновено подкупване на политическата класа- сини, червени, царисти, републиканци, наред…На всички по кокалче, а на българската нация един голям кокал, само че…отзад….с извинение.
Бон апети!
Апропо, явно големият кокал отзад не им е достатъчен.Затова сега искат да ни набутат американски боен самолет Ф16, за да бъде завършен обликът ни на пушечно месо. Ще бием братята руснаци, за да не си цапат ръцете братята американци.
Българи тъпанари!

Милен МИЛУШЕВ 

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top