ДНЕС

СЛАВИ РУХНА!

От няколко години тежки здравословни проблеми измъчват Слави Трифонов. Въпреки, че шоуменът се беше възстановил, болежките му започнаха отново да го измъчват. „Тъкмо когато реши, че е преодолял поредния здравословен колапс, връхлита го друг и борбата започва отначало”, жалят го малкото приближени до станалия арогантен в последно време водещ. Те хем го съжалявали, хем не можели да търпят нервните му изблици, когато го налегне някоя болест или пък стара болежка се обади отново. Целият екип бил подложен на психически тормоз, шушукат под сурдинка в кулоарите на бТВ. „Слави рухна… Физически, психически… Защо не се пенсионира вече?! Заслужава ли си всичко това?!”, са все въпроси на зрители във форумите. Феновете му, а и хората, които не го харесват особено, непрекъснато коментират поведението му в последно време. „Или е неадекватен, или преиграва – средно положение няма! Ако днес е в добро настроение, защото нищо не го боли, то утре ще крещи и врещи, докато не си изпие хапчетата…”, треперят всекидневно в екипа му.

В момента Слави Трифонов го мъчи не само проблема със зрението му, но и с крака. Той не можел да се задържи прав повече от 20 мин. Това допълнително усложнявало работата му, пречело на самочувствието му и той не работел пълноценно. За всички е ясно, че Трифонов живее, за да работи. Неговият живот е „Шоуто на Слави”! Затова и често бива оправдан и търпян от хората си, които пък биха останали на улицата без ангажиментите си в бТВ.

Дългия се затруднява да чете текстовете в аутокюто си. Хората от екипа му са заели с напечатването на репликите му с големи букви, за да може Слави Трифонов да ги чете безпроблемно и да не се напряга. Зрението на Слави Трифонов продължава на намалява прогресивно, въпреки всевъзможните опити на водещия да се лекува с най-модерни медицински технологии. В последните месеци той отново е вдигнал диоптрите и се наложило за пореден път да смени стъклата на очилата си с по-силни.

Предния път, когато го направи бе през пролетта и тогава имал отслабване на зрението с 0,5 диоптъра на двете очи, издават от екипа му. Дългия си направи нови луксозни очила само с рамка отгоре и невидима корда отдолу. Сега обаче вдигнал с по още толкова диоптрите и се наложило да му направят аксесоари с дебели като лупи стъкла. Затова и нямало как да бъдат вкарани във фина рамка, а се налагало да е дебела и да обхваща очите от всички страни.

Освен това стъклата били прогресивни, така че като гледал право напред виждал с един диоптър, а щом насочел погледа си надолу да чете – с по-силен диоптър. Затова и новите очила на Дългия са доста по-солидни и забележими, въпреки че отново са маркови и скъпарски. На рамката отстрани грее знакът на известна италианска фирма, заради което аксесоарите стрували близо 2 бона заедно със специалните стъкла.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top