ДНЕС

Исус Величков: На Борис му плащаха, за да губи мачове

Самият аз съм не съм бил боксьор, имам лиценз, защото навремето бях футболист. Дадох му моята самоличност, понеже той ме беше уверил, че няма да имам ядове с личните ми данни, а аз като обикновен човек си въобразявах, че ще има проблеми, но все пак му я дадох. Това заяви пред Нова телевизия братовчедът на загиналия в Албания боксьор Исус Величков.

Той призна, че починалия боксьор е имал общо шест мача с чужда самоличност и допълни, че Борис Станчов е взимал пари, за да пада.

,,Според мен става въпрос за убийство. Убили са брат ми, за да не спечели мача“, заяви и сестрата на боксьора. По думите ѝ тя само предполагала, че брат ѝ се боксира под чужда самоличност.

,,Всичко е за пари. В България е взимал най-много до 300 лева, но той не се биеше толкова за пари, колкото от любов към спорта. Освен това той никога не е имал болести, а в случаите, когато е боледувал, се е лекувал само с плодове. Не е взимал никакви лекарства“, сподели още сестра му и обяви, че за всичко това е знаел треньорът му и той трябва да понесе отговорност.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top