ТРИБУНА

Интензивен е трафикът на някои гранични пунктове с Турция и с Румъния за товарни автомобили

Интензивен е трафикът на някои гранични пунктове с Турция и Румъния за товарни автомобили, съобщи на сайта си Главната дирекция „Гранична полиция“ – МВР.

Информацията е актуална към 6:00 ч. тази сутрин.

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове с Република Северна Македония.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничните контролно-пропускателни пунктове „Кардам“ и “Дуранкулак“ за товарни автомобили на изход. Областното пътно управление – Русе (АПИ) информира, че от 13 до 31 май т.г. ще се извърши авариен ремонт на моста над река Дунав между Русе и Гюргево. Ще бъде въведена временна организация на движение. Ремонтните дейности ще се изпълняват в светлата част на денонощието, а трафикът ще се осъществява в една лента с пропускателен режим и ще се регулира с пътни знаци и сигналисти.

По границата с Турция трафикът е интензивен на ГКПП „Капитан Андреево“ на изход за товарни автомобили.

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През пунктовете  „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

По границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични пунктове. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празнчните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top