ТРИБУНА

Трафикът е интензивен за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Турция и Румъния

Трафикът е интензивен за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Турция и Румъния, съобщи на сайта си Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР.

Информацията е към 6:00 часа тази сутрин.

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата с Република Северна Македония.

Движението е интензивно на ГКПП „Капитан Андреево“ и „Лесово“ за товарни автомобили на изход.

На границата с Румъния движението е интензивно на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Видин“ и „Оряхово“ за товарни автомобили на изход. Областно пътно управление – Русе информира, че от 13 до 31 май 2024 г. ще се извърши авариен ремонт на моста над река Дунав между Русе и Гюргево. Ще бъде въведена временна организация на движение. Ремонтните дейности ще се изпълняват в светлата част на денонощието, а трафикът ще се осъществява в една лента с пропускателен режим и ще се регулира с пътни знаци и сигналисти.

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата с Гърция. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top