ТРИБУНА

ДА ТИ НАСТРЪХНАТ КОСИТЕ: Пророк-математик обяви няколко фатални дати

Григорий Кваша е известен руски математик, нашумял с точните си политически прогнози, които той прави посредством лично изобретен от него „структурен хороскоп“ в пресечната точка на историята и математиката. С негова помощ ученият изучава графиките и циклите на развитие на всички държави.

На базата на този метод Кваша вече е предсказал победата на Елцин на изборите, кризата от 2001 г. в САЩ, възхода на Владимир Путин, Арабската пролет и събитията в страните от бившия СССР, както и финансовите сривове. Експертът дълги години провежда прецизни научни изследвания, които му позволяват ясно да вижда бъдещето. Той разчита на изчисления и вярва, че числата могат да обяснят много от това, което се е случило, случва и ще се случи по света.

А ето и изводите, които Григорий Кваша прави за 2024 г. Математикът призовава хората да обърнат внимание на „огнените импулси“, които ще се проявят тази година в конкретни месеци.

„През март ще се случи важно събитие. Юнският импулс е свързан със сериозно изостряне на международната обстановка. Всеки мрази всеки, всеки се страхува от всеки и всеки подозира всеки“, обясни той в предаването „Новите руски сензации“ по НТВ. Третият „повратен“ месец по думите му ще бъде ноември. Според изчисленията на Кваша през ноември ще се случи нещо неочаквано, но какво точно ще представлява това събитие, той все още не е разкрил.
Като цяло, описвайки определени цикли и периоди, ученият стига до извода, че след 2024 г. структурата на света ще се промени драстично. В момента човечеството се намира в края на последния цикъл по системата на Кваша. Това са годините от 1881 до 2025-а, в които основното е пътят към познаването на истината. В крайна сметка нациите, държавите и обществата трябва да постигнат мир помежду си, отбелязва математикът.

След 2025 г. според него мащабните войни ще приключат, като тук-там може да се наблюдават някои по-малки спорове.

„Китай навлезе в идеологически период през 2021 г. В момента сме в обхвата на четири бурни години от 2021 до 2025 г. Вероятен конфликт ще започне през 2022 г., а през 2025 г. ще има войни на Земята и цялата тази сага на конфликти, в която трябва да живеем, ще приключи веднъж завинаги. Това е прогноза на Григорий Кваша, направена още през 2021 г.

Както виждаме, началото на предсказанието е напълно вярно. Можем само да се надяваме, че благоприятният край, както казва ученият, е много близо.

*Източник: Woman.bg/Телеграф

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top