ТРИБУНА

Д. Пеевски за Радев: Пешчици реди само той!

Само той досега е редил пешки. Много пешчици, топчета и всякакви други играчки си ги редеше две години. Този коментар направи председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски във връзка с изявленията на държавния глава Румен Радев, който сравни министрите в редовния кабинет с пешки.

„Аз съм оптимист за ротацията. Ще бъде огромна грешка, ако тя не се случи. Държавата е стабилна в момента, трябва да се случи тази ротация и да го има това правителство“, заяви Пеевски в отговор на въпрос дали смята, че ротацията ще се състои.

Попитан дали се притеснява, че комисията, свързана с Нотариуса, може да доведе до разваляне на управленската формула той каза: „Комисията не е започнала, всичките имаме представители, ще я наблюдаваме.“

На въпрос дали трябва да бъде сменен земеделският министър във връзка с продължаващите протести, той отговори, че е редно да се изчака първо с оценката на Габриел и Денков.

Запитан дали иска да наложи цензура в българските медии чрез законопроекта на ПП-ДБ за регулация на интернет съобщенията, Пеевски отговори категорично: „Аз не искам никаква цензура да налагам и го виждате тук. Трябва много внимателно да се борави с тази тема“.

Пеевски призова „да не истеризираме“ това, което се случва с новините за прием на върнати бежанци. Няма нищо общо с това, което се тиражира от медиите, настоя той.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top