ТРИБУНА

Георги Кандев гостува на журналист, дава му инфо за огън срещу неудобни „да им е– мамата“? Обявиха: Яне Янев се кандидатира за кмет с атака срещу полицията!

 

„Има ли злоупотреба със служебно положение от страна на полицейски началник от ОД на МВР – Благоевград, който протектира местен журналист като го захранва с информация „на вилата“? Има ли прекрачване на морално етичен кодекс във видео и чатове между тях двамата, които са качени във Фейсбук? Ние сме в шок!“- пишат на редакционните ни имейли жители на Благоевград, които са потресени от чат, от който става ясно, че се мачкат здраво неудобни личности като им се търси „цаката“. Скандалният чат и видео са публикувани във Фейсбук. Комбинация от „полицаи, журналист и бизнесмен“, които прилагат правораздавателни функции като ГЕСТАПО (на немскиGestapo) е съкращение от Гехайме Щаатсполицай (Geheime Staatspolizei – „тайна държавна полиция“). – „този да намачкаме, този да сплашим, онзи да елиминираме, другия да направим на нищо онзи „да му е– мамата“. Та нали трябваше да се промени модела? Кой казва да бъде ударен, притиснат, съсипан, неутрализиран? Така всеки човек може да направят на луд, и човек, и фирма, и каквото си поискат, та нали имат СРС-та, лостове, оръжие, кабинети, пагони, власт, връзки, информация всякаква, остра като нож… Кой може да се съпротивлява на това? Кой ще разследва тази „благоевградска завера“?“- питат се хората, изпаднали в ужас.

 

 

Благоевградски журналист афишира личната си връзка с Кандев като публикува видео и личен чат с потресаващи „разкрития“ и предполагаеми мръсни поръчки и тормоз над началници на институции в Благоевград. Според това, което се вижда, ако не е манипулиран чата, журналист иска инфо „под мласата или на ливадата у дома си“ от лице на име Георги Кандев/ предполага се, че е шефът на полицията, ако името не съвпада с друга личност/, за да удари шефът на РЗИ Калоян Калоянов. Чатът съвпада с внезапното освобождаване на  д-р Калоян Калоянов от поста директор на РЗИ – Благоевград със заповед на министър Асена Сербезова от 31 май 2022 г. от Продължаваме промяната. „Когато някой се издъни или не си плаща достатъчно бива хвърлен на вълците, така ли, или става въпрос за истинско приятелство между журналист, бизнесмен и полицейски началник? Кого преследва МВР- престъпници или политически неудобни, използва ли МВР журналисти за да „отстрелват“, „нагласят“ и „скалъпят призовки“?“

 

 

От чата става ясно, че общинският съветник Яне Янев от Сандански „гладел отново панталон за кмет“, като старт на кампанията дал с гръмка атака срещу полицията. Видеото и чата се въртят във Фейсбук . Във видеото се вижда как журналистът полива тревата в двора на дома си и обявява публично, че чака Кандев.

 

 

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top