ТРИБУНА

Кубрат Пулев показа дъщеричката си, кръсти малката в Бачковския манастир

Кубрат Пулев кръсти 2-годишната си дъщеря Христина в Бачковския манастир. Спортистът не се похвали с фотоси от църковния ритуал, а тържеството е преминало тайно и в най-тесен кръг. На него са присъствали майката на Христина – Розали, братчето й Спартак, Тервел Пулев и семейството му.

Кръщенето е минало като по мед и масло, щерката на Кобрата вече е християнче и той е най-щастлив от този факт. От фотоса, се вижда, че момиченцето има доста коса, а в лице е копие на баща си. Както повелява традицията, Христина е облечена цялата в бяло, а татко й е със скъп костюм и марков колан, но с маратонки. Брат му Тервел също е със сако и риза, но с дънки и маратонки. Кобрата е известен с това, че обича да ходи с костюми, а не се носи постоянно в размъкнати анцузи.

Кръщенето се е състояло в Бачковския Манастир, защото боксьорът има сантимент към този край.

„Баща ми е от Пловдив, Бог да го прости! Беше много силен човек. Той ни даде пътя в живота. Мечтата му е била да има момчета, които да направи боксьори. Първо са се раждали само момичета, имам три сестри, след което се раждам аз и после брат ми. Баща ми дори е искал и трето момче, но майка ми му казала: „Ако някоя комшийка се съгласи – действайте си, но аз не искам!“, споделя Кобрата в един от малкото случаи, в които говори за баща си.

За майка си Христина споделя още по-рядко, но пък кръсти наследничката си на нея. Никой не знае точно кога е родена щерката на боксьора, но се предполага, че е проплака за първи път в средата или края на 2021 г. Преди 3 месеца се роди братчето й Спартак. Малкият юнак се появи на бял свят на 2 февруари в столичната АГ болница „Шейново“, както „Уикенд“ писа. Майката и на двете деца е Розали Петрова, която фолк певицата Андреа ненавижда, защото й открадна мъжа.

Кобрата призна, че е станал баща на дъщеричка едва в края на 2022 г. и упорито крие отрочетата и жена си. Боксьорът призна за сина си след публикацията в медиите, иначе най-вероятно щеше да крие и него. Наскоро спортистът заяви, че планува да има поне още две деца, а Розали е съгласна да ражда всяка година, досущ като Светлана Гущерова.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top