ТРИБУНА

ЛЮБОВ И КЕШ! Нова звездна двойка разтърси родния небосклон!

Опасна близост и любовни искри тресат министър Шишков с шефката на НПО Диана Русинова

Министърът на благоустройството Иван Шишков натиска общини, кметове и АПИ , за да сключват договори за консултантски услуги с НПО-то на Диана Русинова, научи wow-media.bg от свои източници в страната.

Целта е НПО-то на Русинова да оказва външен натиск срещу всички неудобни за министъра пътни строители.

Любопитното е, че покрай редовните срещи между двамата, на които Шишков възлагал задачи на Русинова, между схемаджиите ненадейно пламнали любовни искри, твърдят източници на медията ни.

Явно министър Иван Шишков и Дияна Русинова са решили покрай бизнеса си да съчетаят полезното с приятното. Току виж и наследник на “империята” се родил, коментират през смях зевзеци. Според тях, вече отъпкания от Кирил Петков и Лена Бориславова любовно-професионален път, става утвърдена практика в родната държавна администрация. Защо министър Шишков да открива водното колело, след като може да следва вече изпитаната схема.

В настоящия случай обаче, източниците ни смятат, че Шишков и Диана Русинова (известна още като жената-мъж) са напът да задминат Лена и Киро, както по комисионни от консултантски договори, така и в страстите на горещата им любовна игра.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top