ТРИБУНА

Димитър Байрактаров от „Справедлива България“: Важно е да спрем разделението, което създадоха по един много мръснишки начин в обществото

„Важно е да спрем разделението, което създадоха по един много мръснишки начин в обществото“, това каза в предаването „Панорама“ водача на листите в 25 МИР-София и 26 МИР-София област Димитър Байрактаров от коалиция „Справедлива България“.

„Червените линии, които чертаят политиците, долу в българското общество се превръщат в цели пропасти. Присъстващите в студиото са мои приятели. С тях сме водил много битки срещу системата и статуквото. Не мога да воювам срещу тях. “, обърна се Байрактаров към водещия на предаването.

Димитър Байрактаров призова зрителите да не гласуват за тези, които ежедневно ни ги натрапват в така наречените „големи“ телевизии, като уточни, че именно те са ни създали всички проблеми и кризи, пред които сме изправени.

Коалиция „Справедлива България“ участва с номер 6 в бюлетината и се нуждае от подкрепата на всички граждани, за да бъде разбито статуквото.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top