ТРИБУНА

КЪРВАВА РАЗПРА: Италианец два пъти намушкан с нож от съпругата му – нашенка

Италианец, който е женен за българка, е бил намушкан от нашенката 2 пъти с нож след кавга в дома им в пазарджишкото село Ивайло. В скандала участвала и тъщата на чужденеца, който бил настанен с опасност за живота в реанимацията на областната държавна болница в града.

Драмата се е разиграла миналия четвъртък, когато в Районното полицейско управление в Пазарджик бил получен сигнал от Центъра за спешна медицинска помощ в града. Медиците информирали органите на реда, че при тях е постъпил по спешност мъж с две прободни рани.

Незабавно на място са изпратени екипи на полицейското управление, които установили, че пострадалият е 48-годишен италиански гражданин. Той живеел със съпругата си и нейната майка в пазарджишкото село Ивайло. Пострадалият бил настанен в отделението по анестезиология, реанимация и интензивно лечение в МБАЛ – Пазарджик с опасност за живота.

Служители на сектор „Криминална полиция“, полицейски и младши-полицейски инспектори обслужващи територията на селото започнали да изясняват случилото се. В хода на разследването те установили, че автор на намушкването е 45-годишната му съпруга, която е българска гражданка.

Престъплението било извършено в момент на спречкване между мъжа, съпругата му и нейната майка. Още на 7 април тя е била задържана за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. Иззети са веществени доказателства имащи отношение към извършеното посегателство. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top