Без категория

ЗАРАДИ ГОЛЯМОТО ТЪРСЕНЕ – ТЪРГОВЦИ ПРАВЯТ ЛУДИ ПАРИ НА ГЪРБА НА ПИСАТЕЛЯ ВЕСЕЛИН СТАМЕНОВ!

„Поредното тотално безумие. Недобросъвестни търговци си вземат от мен книги на промоционални и реални цени и се опитват за правят луди пари на мой гръб. Вулгарният ми роман КЪРВАВА ВЛАСТ е обявен за 30 лева плюс доставката.
Това е книжната мафия! Смазват автора в мрежите си за разпространение и го доят като крава. Това трябва да спре! Всеки който иска да притежава романа ми Кървава власт двете части в една книга, може да си я закупи от тук. Цената и е 12.99 лева с доставката и получавате още една от наличните книги в каталога по избор – подарък. От днес!“
Това извести преди броени минути, нашият колега Веселин Стаменов. Оказа се че електронна книжарница, афишираща се е продава само бестселъри на топ автори е обявила романът на твореца за нечуваната цена от 30 лева за един брой. Към книгите на Стаменов, наистина има голямо търсене и това, кара някои търгаши да видят своят златен шанс. Купуват от книжарницата на писателя книгите му на реалните цени и препродават на нечувани суми. Сумата от 30 лева за книга не е реална и спекулативна, припомнят от книжарницата на твореца.
„Стигат до там, че се опитват да ми докладват страницата, да осуетят продажбите. Пращат парламентьори да ме увещават ,колко по добре би било да върна книгите си в мрежата. Не. Категоричен съм. Хората ще имат възможността да купуват книгите ми на реалните цени а не плюс 60 процента търговска отстъпка…“ коментира през Топ Преса Веселин Стаменов.
Няма налично описание на снимката.
loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top