СВЯТ

Най-абсурдните дела срещу знаменитости

Често чуваме за звезди, които съдят жълти вестници, папараци и дори фенове, които навлизат твърде много в личното им пространство, нарушавайки сигурността, спокойствието и правото им на личен живот. Рядко обаче се случва обратното – фен да повдигне обвинение срещу знаменитост.  Ето няколко такива случая:

Бионсе

Тина Сийлс е жената, която твърди, че е износила децата на Ким Кардашиян и Марая Кери. През 2014 тя заведе дело срещу Бионсе, твърдейки, че певицата не признава пред света, коя е жената, износила Блу Айви. Разбира се, това твърдение е толкова абсурдно, че не се е стигнало до съд.

Мила Кунис

Кристина Каро била приятелка на Мила Кунис от детството. Когато актрисата става известна, Каро решава да я осъди за 5000 долара обезщетение за нанасяне на тежка психическа травма. Причината? Малко пиленце, което Мила е откраднала от дома на Кристина.

Майли Сайръс

През 2009 г. папарашки снимки на Майли Сайръс, на които се вижда как си мие лицето, се появиха онлайн. Фотографите са я хванали, докато ръцете ѝ са върху клепачите, а очите ѝ са леко дръпнати. Луси Ким я нарича расистка и повдига дело за обида, искайки от Майли да изплати по 4000 долара на всеки азиатец, който живее в Лос Анджелис в знак на извинение.

Джонас Брадърс

Ходенето по концерти е забавно преживяване, но не бива да забравяме, че където има струпване на много хора  има и голям шанс някой да ни бутне, настъпи или удари. Такъв е и случаят с фен на групата, който ги съди, защото по време на тяхно участие бива (леко) наранен сред тълпата.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top