ТРИБУНА

Хороскоп за 1 юли

ОВЕН

В четвъртък състоянието ви зависи от много фактори – обективни и субективни. От една страна, се стремите към нов начин на живот по съвсем нормален начин, от друга – нещо ви подтиква към лъжи, измами, задкулисни действия. Сега може да очаквате положителна професионална промяна и благоприятна развръзка в дома.

ТЕЛЕЦ

Финансовата нужда при мнозина от Телец днес е крещяща, но възможностите за решаването й са минимални. Бизнесмените да бъдат особено внимателни и, ако им е възможно, да търсят съдействието на хора от бранша. Професионални трудности днес не се очертават.

БЛИЗНАЦИ

При вас неприятностите в четвъртък са свързани с обществените контакти. За бизнесмените това означава грижи с партньори. В работата, ако не сте стриктни и изпълнителни, ще последват обвинения от хора, които само това чакат. Спокойствие може да намерите само в дома, където хармонията в момента се засилва.

РАК

От доста време Раците очакват нещата им да потръгнат и мнозина губят вече търпение. Това води до непостоянство и нежелание да действате по въпроси, които са от особена важност за вас. Някои ще имат професионални проблеми с колеги.

ЛЪВ

Тежък е четвъртък и за Лъвовете, усещате затруднения и ви липсва желание за каквото и да е. Трудности ще ви преследват в службата, при разговори с партньори и влиятелни хора и у вас ще се надигнат противоречия. Необходимо е да се преборите със себе си. Податливи сте на грешки, следете поведението си.

ДЕВА

Успешен е днешният ден за Дева, причините са в заобикалящата ви среда, а и у самите вас. Ще имате подкрепата на колеги при реализацията на плановете ви за деня. Известни промени ще настъпят във финансовото състояние на мнозина. Действайте смело, каквито и пречки да се явят, в крайна сметка ще ги преодолеете. Само не се отказвайте.

ВЕЗНИ

Имате добри перспективи, но напоследък често проявявате малодушие. Положително ще се развият финансовите ви дела, ще имате и придобивки, ако сте постоянни. Не се съобразявайте с изисквания на хора, които ви протежират, разчитайте на интуитивните си усещания. Не е изключено да ви предложат нещо изгодно в работата.

СКОРПИОН

Днес някой ще погъделичка самочувствието ви, което ще предизвика доброто ви настроение. Някои не са доволни от развитието си на работното място. Можете да погледнете оптимистично на това – никой не може да ви отнеме постиженията. Освен това може да разчитате на влиятелната подкрепа на мъж сред приятелите или роднините си.

СТРЕЛЕЦ

В четвъртък сте притиснати от проблеми и ви се очертава тежък ден. Не сте доволни от професионалното си развитие, мнозина са склонни към самоизолация и умишлено дистанциране от колегите си. Очакванията ви са по-големи от реалните шансове. На някои им предстои гостуване или честване, свързано с началници и колеги, което ще се окаже твърде полезно, за да обсъдите проблемите си.

КОЗИРОГ

Днес е тежък ден, не съдете околните и не прекалявайте със съветите си. Променливите условия около вас ще засегнат професионалната изява и финансовия ви статут. Въпреки лошите ви предчувствия това няма да е във ваш ущърб и скоро ще усетите благоприятните перспективи. На работното място разчитайте на жена – ваша приятелка или съмишленица.

ВОДОЛЕЙ

Промените са валидни и за Водолей, заради което едва ли ще се чувствате комфортно. Но денят за вас съвсем не е лош. Имате добри финансови перспективи или успешен бизнес. Самоконтролът не е излишен за бизнесмените в контактите и действията им с партньори. Четвъртък не е подходящ за срещи с роднини и приятели поради много въпроси, които стоят без отговор.

РИБИ

Хубав ден за Рибите, действени сте, с настроение и самочувствие ще използвате организаторските си умения, за да решите проблемите си именно днес. Имате много добър шанс, но не се нагърбвайте с всичко наведнъж. Загърбете сега финансите и обърнете повече внимание на другите си възможности, като се пазите от грешки или недоразумения.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top