ДНЕС

Започна продажбата на билети за „Черната вдовица“

Феновете на „Марвел“ и по-конкретно – на Наташа Романов, имат повод за наздравица. След неколкократно отлагане заради световната пандемия, филмът „Черната вдовица“ най-после ще изгрее на голям екран. Зрелищната мегапродукция идва в кината от 9 юли и със специални предпремиерни прожекции ден по рано – на 8 юли. А билетите за прожекциите са вече в продажба.

Действието на „Черната вдовица“ се развива малко след събитията от „Първият отмъстител: Войната на героите“, когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в немилост, включително и самата Романов. Тя е принудена да бяга от закона, но в същото време за първи път в живота си действа свободно и сама взима решения за съдбата си. Изправя се пред демоните от своето мистериозно минало и влиза в сблъсък с един от най-опасните си противници – енигматичния Таскмастър. Срещаме се и с нейното „семейство“, включващо Черните вдовици Йелена Белова (Флорънс Пю), която е като родна сестра на Наташа, и по-възрастната, изпечена в шпионския занаят Милена Востоков (Рейчъл Вайс), която е част от мистериозен научен експеримент. Зрителите ще се срещнат и с явяващия се като тяхна бащина фигура Алексей Шостаков (Дейвид Харбър), известен като Червения пазител – руският еквивалент на Капитан Америка.

Режисьор на „Черната вдовица“ е Кейт Шортланд, като филмът е по сценарий на Джак Шейфър („Мошенички от класа“) и Нед Бенсън. Продуцент е Кевин Файги, както във всеки MCU филм.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top