ТРИБУНА

Потресаващо! Майка уби двете си деца в Сандански

Млада майка закла с нож двете си малки деца – момченце на 3 и момиченце на 5 години. Те са убити по особено жесток начин в Сандански около 17,00 часа. Трагедията се е разиграла в семейния им дом, в центъра на курортния град. Съседи разказаха, че са вцепенени от случая.

„Знаехме, че с мъжа й Георги, който е горски, не живееха добре и се разделиха, но не са разведени. Днес е станал шумен скандал между двамата и след като той е напуснал дома им, е последвала печалната за децата случка. Кристина работи нещо по временната заетост. Досега не е показвала симптоми за психическа депресия, не сме чули да е лекувана. Гледаше си нормално малките деца. Други подробности не знаем. Ужасени сме, какво я е довело до това престъпление“, коментира съседка. Майката е арестувана и се разпитва, издирва се бащата.

От пресцентъра на ОД на МВР в Благоевград потвърдиха само, че в Сандански е извършено тежко криминално престъпление, по което се работи. На мястото на трагедията се извършва оглед на местопрестъплението.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top