ДНЕС

Приятели, колеги, общественици и политици се преклониха пред Максим Минчев

Приятели, колеги, общественици и политици изразиха уважението си към Максим Минчев. Съболезнователна книга в памет на генералния директор на БТА е поставена днес в агенцията и всеки, който желае, може да изрази своите съболезнования до 17 ч в Агенцията. Минчев почина в неделя, 15 ноември, след кратко боледуване.

 

 

„Обществото и българската журналистика губят голям човек и професионалист, който остави отпечатък върху развитието на агенционната журналистика в България, каза президентът Румен Радев. – Ще го запомним като човек с широки познания, с ясна визия за развитието и независимостта на този бранш от журналистиката, като човек с голям кръгозор и със своята доброта и отзивчивост“.

„Загубихме една от емблемите на българската журналистика, невероятен професионалист и колега, каза вицепрезидентът Илияна Йотова. В личен план загубих един много голям приятел“.

„С много топли чувства сме се отнасяли винаги един към друг, каза кметът на София Йорданка Фандъкова. Тя нарече Максим Минчев „изключителен професионалист и човек, който ръководеше БТА с отдаденост и посветеност“.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top