ТРИБУНА

Коронавирус? Ген. Мутафчийски на плаж с екстравагантно бомбе, разхлажда се с мохито

След като в продължение на 4 месеца беше най-натрапчивото лице на телевизионния екран, в началото на лятото ген. проф. Венцислав Мутафчийски потъна вдън земя. Щефът на Националният оперативен щаб (НОЩ) се появи само веднъж, за да получи дарение от линейки във ВМА, а през останалото време мълчи, сякаш обиден на народа като Иван Костов. Папараци на все по-популярния сайт Lupa.bg обаче успяха да заснемат легендарния хирург на плажа.

Генералът и съпругата му Елена бяха засечени да се припичат в тихия курорт Черноморец в Бургаския залив. Броени дни преди рождения си ден миналата седмица Мутафчийски, заложил на бански в червен цвят, разпускаше с плуване и почти безалкохолен коктейл със спрайт и малко мента. Заедно със съпругата си те обядваха и на шезлонга, като си взеха риба от ресторанта на плажа.

Докторът, който е враг №1 на коронаируса у нас, не носеше маска, но пък и предпазните средства на открито не са задължителни. За сметка на това внимателно предпазваше добре обръсната си глава – негова запазена марка, с екстравагантна синя шапка, както препоръчват всички дерматолози.
Генералът релаксираше, докато ровичка в телефона си, а съпругата му четеше книга. Мутафчийски и половинката му Елена останаха чак до късния следобед на плажа, след което се прибраха в хотела, в който са отседнали в съседния Созопол.

Само броени дни по-рано папараци на „Уикенд” също заснеха ген. Венцислав Мутафчийски, но в София. Именитият хирург бе щракнат от репортер, докато си пазарува месо и деликатеси в най-скъпия столичен гастроном – „Вивенда”, на ул. „Оборище”, на метри от имението на рекламния могул Красимир Гергов и апартамента на Лили Иванова. Както писахме в предния брой, доктора похарчи 640 лева, за да напазарува подобаващо мръвки.

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top