ТРИБУНА

ГЕРБ отвърнаха жестоко на червения депутат с вулгарната шега за К-19

Намирам я за отвратителна подигравка с лекарите, медицинските сестри и доброволците, всички българи спазващи мерките месеци наред, написа Десислава Атанасова

Скандалът с гаврата, която депутатът от БСП Явор Божанков си направи чрез неуместна и вулгарна шега със смъртоносната пандемия от COVID-19, която върлува в България и по света и маските, които трябва да предпазват от разпространението й, се разраства, пише „Монитор“.

От ГЕРБ реагираха яростно на коментара на колегата си във Фейсбук, който гласи: „Когато гащите спрат пръднята, тогава маските ще спрат вируса.“.

„Явор Божанков, срам ме е да споделя публикацията ти. Недопустимо е народен представител, пък бил и от БСП, да напише подобна глупост.

Намирам я за отвратителна подигравка с лекарите, медицинските сестри и доброволците, всички българи спазващи мерките месеци наред и гавра с паметта на починалите от COVID-19”, написа в профила си в социалната мрежа колежката на Божанков-Десислава Атанасова.

Социзбраникът на свой ред й отвърна: „Гавра е в един и същи ден да въведете и да отмените маските. Гавра е на 20 болни да ги въведете, а на 200 да ги отмените. Снимката лети в социалната мрежа заради това. Аз само ви показвам очевидното.“.

Атанасова обаче не остана длъжна и този коментар на колегата си. „Явор Божанков, нито един от твоите „аргументи“, не променя интелектуалната висота на публикацията ти“, контрира го тя.

„Безумна низост“ и „Минава всякакви граници“ пък гласят само част от стоиците други критични към Божанков коментари под публикацията на Атанасова във Фейсбук.

Blitz.bg

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top