ТРИБУНА

МУТАФЧИЙСКИ: Бум на заразените с Covid – 19, 166 нови случая, затваряме границата с Гърция?

Рекордните нови 166 случая на коронавирус бяха установени у нас в четвъртък.

Което ще рече, че вече за трети пореден ден има тревожни рекордни величини на заразени от COVID-19. За сравнение, в сряда те бяха 128, а вчера с цели 38 повече.

През изминалото денонощие има двама починали от коронавирус, информира Единният информационен портал. Така общият брой на жертвите стана вече 211.

Излекуваните за последното денонощие са 107. Заболелите в България са 4408, активните случаи са 1827. Излекуваните общо са 2370 души. Хоспитализирани са 384 човека, 16 са в интензивно отделение. За последното денонощие са направени 2 775 PCR теста от общо 128 293.

Родният туризъм е в колапс, няма туристи, а българите ясно показаха, че няма да почиват и ден на родното море. Всички тръгнаха за Гърция, не защото там е по-евтино, а защото им е писнало от родните, мутро – политици и мутро – концесионери по родното черноморие.

Само че звучният шамар, който българите нанесоха на хотелиерите ни по морето вече отеква със страшна сила във всички световни медии и докато някои световни медии все още недоумяват, защо поне ние българите не почиваме на родното си море, то повечето туристически агенции започнаха да се усещат, че след като българите не почиват в България, а предпочитат по-скъпата Гърция на родното море има нещо, което е опасно за чуждестранните туристи.

И ако до преди само една година проблема с това, че българите все по-масово бойкотират родните хотелиери, то заради коронавируса истината лъсна, а това поставя и множество въпроси пред чужденците, които по една или друга причина са избирали да почиват в България.

Затова и ще се използва от Борисов и Ангелкова желанието на ген. Мутафчийски да се затвори пак България, но докато всички очакват това да се случи в градовете, то Борисов вече обмисля да затвори граничните пунктове към Гърция, за да не може българите да пътуват натам.

Следете внимателно как само за два три дена, в медиите ще се появят няколко новозаразени с коронавирус след почивка в Гърция и как нашите родни корифеи за часове ще забранят преминаването на българите през КПП тата за Гърция, освен ако не е по работа и с основателна причина.

Като искат да почиват имаме море обяснил днес Борисов на ген. Мутафчийски и му заръчал да намери поне 2 ма болни завърнали се от Гърция, както се случи и с нулевият пациент преди 4 месеца, за да затворим КПП та, за пореден път и да спасим родните хотелиери и концесионери.

Източник: blitz.bg

manimanibg.blogspot.com

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top