ТРИБУНА

Каракачанов: Няма съмнение, че целта на снимките и записа срещу Борисов е…

По думите му, до известна степен целта на активното мероприятие е постигната, защото хората са приели това, което виждат, за чиста монета

Това, което на мен ми е ясно и го виждат всички, е, че наближават изборите и някои политически сили или заинтересовани кръгове, които имат интерес правителството да не изкара мандата си и да го приключи предсрочно с провал, организират компромати, коментира пред Нова телевизия вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

„Прокуратурата и разследването, което ще направи главният прокурор, ще установят достоверността на записите и снимките с премиера”, уточни той.

„Няма съмнение, че е компромат и няма съмнение каква е целта на мероприятието.

Снимките може и да са монтаж. Много хора, виждайки ги тези неща, започват да мислят в една посока – посоката, в която се прави внушението. Те няма да си направят труда да потърсят мнението на специалисти. Те просто се отвращават. Ето това е целта на активното мероприятие”, каза още той.

По думите му, до известна степен целта е постигната, защото хората са приели това, което виждат, за чиста монета.

Що се отнася до това откъде идва атаката, Каракачанов заяви, че кръговете, които е изброил премиерът, имат пряк интерес от това.

„Кой точно го е организирал, ще се установи може би. България е малка държава. Когато правиш подобна акция, нещата не могат да останат дълго време скрити”, заяви Каракачанов.

Blitz.bg

loading...
Кликнете, за да коментирате

Отговорете

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top